Massagesystemen

 

De massagesystemen van Belhydro maken van je gewone bad een bubbelbad. Jets die gemonteerd worden op de bodem, zijkant of rug van het bad brengen bubbels in je bad. Kies een kant-en-klaar instapmodel of een massagesysteem volledig op maat. Kom bij ons in bad zitten, met je kleren aan natuurlijk. Onze wellnessexperts meten op waar de jets moeten komen en monteren vervolgens het massagesysteem helemaal op maat van jouw lichaam.

 

Naar de bubbelbadsystemen

PURO2 Zuurstofbaden

 

Waar een bubbelbad doelt op het masseren van je lichaam, zorgt een zuurstofbad voor een diepe reiniging van je huid. Via miljarden microscopisch kleine luchtbellen, wordt zuurstof tot diep in je huid gebracht. Dode huidcellen worden verwijderd je huid krijgt een grondige reiniging. Het resultaat? Na een bad met PURO2 voelt je huid zachter dan ooit tevoren.

 

 

Naar de zuurstofbaden

Actie-belhydro

Made in Belgium

Belhydro, ons eigen wellnessmerk, biedt kwalitatief hoogstaande en innoverende producten van Belgische makelij. Met als stokpaardje de massagesystemen op maat, creëer je jouw persoonlijke miniwellness.

 

Onze Belhydro specialisten leiden je rond in onze toonzaal en kiezen samen met jou het ideale bad uit. Ligt het goed, is het diep genoeg, heeft het de juiste breedte en de gewenste vorm? Na je definitieve keuze meet onze specialist alles op en stelt je massagesysteem af op jouw of jullie lichamen. En het mooie hieraan... dit doen we volledig gratis! Kom voor een volledig op maat gemaakt systeem een kijkje nemen in onze toonzaal, laat je begeleiden door een wellnessexpert en ontdek de weldaad van een Belhydro systeem. De systemen van Belhydro worden handmatig en met de grootste vakkennis door onze eigen technici gemonteerd. Ze kunnen ingebouwd worden bij vrijwel alle baden uit acryl of quaryl, ook in hoekbaden of modellen met een niet-standaard maat. De jets worden afhankelijk van het gekozen bad op de meest ergonomische manier geplaatst. Jouw persoonlijke massagehemel maken we trouwens zelf in ons atelier in Melle. Zo krijg je niet alleen een systeem van hoge kwaliteit dat eenvoudig te onderhouden is, maar kan jij ook na aankoop met al je vragen bij ons terecht.

Ontdek de ultieme ontspanning met onze massagesystemen die van jouw bad een bubbelbad maken. Laat al je zorgen wegdrijven terwijl je geniet van een heerlijke bubbelende ervaring. Van verkwikkende hydrotherapie tot een oase van rust en sereniteit, de bubbelbadsystemen van Belhydro bieden de perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven. Dompel jezelf onder in een wereld van pure weelde en verwennerij. Maak je wellnesservaring compleet met aromatherapie of chromotherapie